10.14.2010

Tid/Time

Tid kan til tider være et svært begreb. Her flyver tiden afsted - bogstavligt talt. Da min mor den anden dag fortalte mig, at jeg havde været her i mere end to måneder, sad jeg og tænkte "Hvad, det er da kun en uge siden, jeg havde været her i en måned". Det gør mig trist at vide at der er en tidsbegrænsning på det eventyr jeg lever lige nu, men det var reglen, jeg accepterede da jeg fik muligheden for at leve dét eventyr.

Jeg kan forstå på det, at min familie og venner savner at høre fra mig, andre steder end her på bloggen.
Først og fremmest vil jeg gerne undskylde - det er altså ikke fordi jeg ikke har lyst til at snakke med eller fordi jeg ikke savner jer, for det vil og gør jeg!

Skolesystemet her er anderledes end det er i Danmark. Jeg får ikke fri klokken 13:30 som jeg gjorde før sommerferien, her får jeg først "fri" fra skole 15:30 hvorefter jeg har omkring 2 timers basketball træning. Det betyder, at jeg ikke kommer hjem før omkring klokken 17:00-17:30.
Derefter har jeg nogle dage lektier, andre dage falder jeg om af træthed når jeg træder ind ad døren.
Jeg har fået en plads i Christian Life Church bandet. Jeg elsker at være der og bruge tid sammen med dem! Et band kræver, at man øver af og til, vi øver en gang om ugen plus en times tid før vi spiller. hvilket som oftest er søndag morgen og igen søndag aften.

For cirka en måned siden gav jeg mit liv til Gud. Det betyder ikke (som jeg endnu ikke har gjort) at jeg nu vil fortælle om Gud og Jesus hele tiden, men jeg bruger en del mere tid på kirkeaktiviteter. Jeg ved at dette nok er overraskelse for mange af mine danske venner - og min familie for den sags skyld - da noget af det sidste jeg sagde var, at jeg ikke ville begynde at tro på Gud. Jeg kan kun nikke genkendende til "man har et standpunkt til man tager et nyt".

Alt dette er ikke for at slippe for at sende en mail, eller ringe til jer på Skype, men for at give jer en forståelse for, at det altså ikke er fordi, jeg ikke tænker på jer, at jeg ikke kontakter jer. Jeg har det rigtigt godt - The time of my life, for at være mere præcis. Alle har været rigtigt rare og imødekommende. Jeg håber jeg bliver ved med at elske USA som jeg gør nu.

Jeg vil gøre mit bedste for at sende lovede billeder og mails indenfor nær fremtid! Jeg savner jer (og dansk mad) rigtigt meget!
__________________________________________________
Time is sometimes hard to explain. The time is passing by so quickly. The other day when my mom told me that I've been here for little more than two months I was thinking: "No way, it was only a week ago I'd been here for a month". It makes me sad to know that there's a time limit to the adventure I'm living right now, but that was the rule when I chose to live that adventure.

I understand that my Danish family and friends miss to hear something from me other than reading this blog.
First of all I really want to apologize! It's not because I don't want to talk to you or that I don't miss you - I do!

The school system is different here than it is in Denmark. I don't get out of school until 3:30 and then I have basketball practice until 5:00 o'clock which means I'm usually not home until 5:30 or something like that. Afterwards I sometimes have homework.

I've become a member of the band at the First Christian Life Church. I love to be in it and I love to hang out with the people in it! A band needs practice and we usually practice once a week and and hour or so before we play.

About a month ago I gave my life to God. That doesn't mean that I'll start talking about God and Jesus all the time - which I haven't done so far anyways. I know this is probably a surprise to my Danish friends and family since one of the last things I told them before I left, was that I would not start believing. Anyways this means that I spend a lot more time at church activities than I'd do otherwise.

All this isn't to get out of sending you an e-mail or calling you on Skype, but to try to make you understand that I am thinking about you even if I don't contact you a lot. I'm having the time of my life and I hope I'm going to keep loving the USA as much as I do right now!

I'll do my best to send the pictures and e-mails I've promised to send! And I'll do it soon! I miss you (and Danish food) a lot!

1 comment:

  1. Lidt som Einsteins relativitets teori :) Men det gode er at det kører godt for dig derovre. Og maden... du må indføre nogen frikadeller og sovs! Og hvis du mangler nogen ingredienser der kan/må sendes, så må du sige til :)

    ReplyDelete