3.08.2011

Fokuser/Focus

Ja okay, når nu jeg skal indrømme det er jeg ikke så god til at opdatere bloggen længere, og unskyldninger har jeg nok af.


Sidst jeg skrev, lovede jeg et indlæg. I stedet for at lave et indlæg kun om det, vil jeg forkorte det lidt og skrive om det her.Jeg brugte ugen i Dallas, TX, på et college kaldet CFNI (Christ for the Nations Institute). Her var der en konference om spille musik i vores kirke. Jeg må indrømme jeg lærte en masse om mig selv, musik og kirken i det hele taget. Der var nogle fantastiske mennesker der holdt foredrag og jeg mødte nogle virkeligt gode musikere som lærte mig en del.

Mens vi var i Dallas tog Pastor Derrick os på en tur rundt i Dallas, hvor han før har boet. Vi så hvor Præsident John F. Kennedy blev skudt, vi så en træhytte som en anden præsident har bygget og et monument rejst for Kennedy.


Vores basketball sæson er ovre og slow pitch softball begynder i morgen. Efter lidt mere end 5 måneder med basketball er jeg lettet over at det er ovre. Det var enormt ærgeligt at vi kun manglede to kampe for at nå til State som vores hold aldrig er nået til før. Heldigvis spiller drengene på torsdag den første kamp i deres State.

De 3. 9 uger er næsten ovre (på min skole er de to semestre delt op i to sæt af 9 uger, hvor vi for enden af hver normalt har en stor prøve og får karakterer), 4 dage for sent pga. sne, og spring break er lige om hjørnet. Jeg kommer til at bruge rigtigt meget tid med min familie da vi bl.a. tager til Bricktown i OKC i løbet af ugen. Udover det, har jeg sagt ja til frivilligt arbejde. Vi er en gruppe der skal hjælpe en ældre herre med at fikse hans hus og have op, da han ikke har energien til at gøre det selv.

Jeg er begyndt at påminde mig selv dagligt, at mit ophold ikke er evigt og at jeg desværre skal hjem på et tidspunkt. Selvom jeg bruger den strategi har jeg på fornemmelsen at det kommer som et chok d. 30. maj når jeg står op for at køre til Tulsa. Det kom også lidt som en wake-up call, da jeg fandt ud af at min sidste chance for en ACT test (en test mange colleges bruger som en slags målestok for hvor kvalificeret du er, og jo højere score du får, jo større sandsynlighed for scholarships), er i april. Siden jeg har en drøm om at tage på college vil denne test kun gavne mig.

Sidst men ikke mindst har jeg endelig valgt hvilken skole jeg skal bruge min tid på de næste 2-3 år. Jeg undskylder meget til min venner, men det bliver ikke Munkensdam til mig i denne omgang. Selvom Munkensdam er min drøm og har været det længe, er IB et bedre valg i længden. For ikke at blive misforstået endnu engang, taler jeg ikke om IBC, men om International Baccalaureate på KG.


_____________________________________________________


I know.. I don't update my blog enough anymore and I have way too many excuses.

In my last update I wrote that I would update my blog about something specific I'd been spending my time on.

Instead of making a post just about that I'm going to shorten in a little and put in this update.

I spent the week in Dallas, TX, at CFNI (Christ for the Nations Institute) with the worship band I'm a part of. It was a worship conference and I learned a whole lot! I learned something about myself, something about music, and a lot about Jesus. There were som amazing people there to speak and some great musicians who taught me a lot.
While we were in Dallas Pastor Derrick showed us some of the city. We saw the place where JFK was assassinated, we saw a log cabin a president built, and we saw a monument for Kennedy.

Our basketball season is now over and slow pitch sofball begins for me. After a little more than 5 months in basketball I'm ready to move on, though it was sad that we only had to more games to make it to the state tournament. Luckily the boys team made it there.

the third nine weeks are almost over which means Spring Break is right around the corner. I'm gonna spend some time with my family in Bricktown, OKC, and I signed up for volunteer work most of the week to help out a man in town.

I've started to remind myself daily that my adventure here isn't going to last forever. Even though I use this strategi, I'm pretty sure it's going to be a surprise May 30, when I get up to go to Tulsa Airport. It also came as a wake-up call when I realised April is my last chance to take the ACT.

1 comment:

  1. yay! Nanna, så kommer du til at gå på KG! :)
    det er altså skidefedt derovre :)
    - jeg er glad for din beslutning

    -Zena :)

    ReplyDelete