6.13.2010

54 dage endnu.

Jeg har oprettet denne blog af flere grunde.
Bl.a. for at min familie, mine venner og andre interesserede kan følge med i, hvad jeg laver, mens jeg er afsted, og for at kommende udvekslingsstudenter kan få et indblik i, hvad det hele går ud på og måske lære af mine erfaringer.

Jeg fik min familie allerede i februar, så jeg har haft god tid til at skrive med dem. Det virker som en rigtig rar familie, hvilket jeg er meget glad for.

I maj var jeg på forberedelsescamp med en masse elever fra Interstudies, som jeg rejser med. Det var rart for en gangs skyld at være omgivet af mennesker, som skal det samme som jeg selv, i forhold til mine venner, som godt nok virker interesserede, men ikke rigtig kan sætte sig ind i, hvordan jeg har det med det hele.
På camp'en blev vi bombarderet med informationer om udveksling, traditioner, kulturchok etc.

Jeg har lige sendt min kilometer-lange visum ansøgning afsted, og venter nu på et interview på ambassaden i København. Det hele går så hurtigt lige nu, at jeg næsten ikke kan nå at følge med til det hele.
Den bedste måde at beskrive mine følelser omkring det hele på nuværende tidsspunkt, må være følelsen af at sætte sig i en rutsjebane, og tænke "Hvad er det lige jeg har gang i? Jeg tør ikke det her, jeg vil af. Nu!", samtidigt med følelsen af at være spændt på det hele.

6 comments:

 1. Uuh, hvor er det spændende. Jeg tror bare du skal lukke øjnene og så "følge med strømmen" uden at tænke for meget.
  Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke på din rejse. :o)

  ReplyDelete
 2. Hej Nanna - jeg er sikker på, at du får et fantastisk år i USA - jeg kender flere som har prøvet - og de har alle været glade for det :)
  Jeg vil kigge indenfor af og til, fordi jeg synes det er spændende og jeg ville ønske, at jeg selv havde fået lov for mange år siden (MIN mor sagde nej :(
  Hilsen Helle K.

  ReplyDelete
 3. Du er sej Nanna og du får garanteret dit livs oplevelse "over there" :-)

  ReplyDelete
 4. Heidi: Tak :)
  Helle: Så skal jeg nok opleve for dig også ;)
  Jane: Det er jeg slet ikke i tvivl om :)

  ReplyDelete
 5. Hej Nanna, jeg kommer virkelig til at savne dig. Vi har haft rigtig meget med hinanden at gøre, men på det sidste er det ikke blevet til så meget. Måske lyder det så også mærkeligt at jeg kommer til at savne dig, men bare tanken om at du er her, og jeg kunne kigge forbi hvis jeg havde lyst. Jeg tænker tilbage på de lange weekender der bare blev længere og længere, og bliver glad indeni.
  Hvis du er ok med det, ville jeg frygtelig gerne have adressen til dig, og din kommende familie i Oklahoma? Så kunne det være der kom en lille hilsen i ny og næ - hvis du har lyst?
  Jeg ønsker dig virkelig det bedste derovre. Jeg er selv af den slag der bliver utrygge ved nye ting og nemt får hjemve til de trygge rammer derhjemme. Så jeg ved måske lidt om, hvordan du har det med rutsjebanen i maven..!? ;)
  Mange kærlige hilsner Sofie

  ReplyDelete
 6. Hej Nanna. Fedt at læse din blog rejser selv til New Zealand 1. Juli, og er ved at oprette min egen blog, hvordan har du fået din stillet så flot op.
  Hvis du er interesseret i at dele oplevelse så skriv venligst på min E-mail: Kresten94@hotmail.com :)
  -god tur
  Kresten :)

  ReplyDelete