7.28.2010

Det der "farvel"

Jeg var for et stykke tid siden hjemme hos min farfar for at sige farvel. Også min far, min stedmor, mine to halvsøstre,min farbror, min faster, min fasters mand og deres børn var der.

Vi hyggede os det meste af eftermiddagen og aftenen, før min mor og jeg vendte snuden hjemad igen. Jeg var ikke ked af at sige farvel den dag, og det er jeg stadig ikke.
Normalt er jeg en meget følelsesladet person under overfladen, derfor undrer det mig, at det endnu ikke rører mig at sige farvel til min familie.

Min logiske forklaring er, at jeg stadig tager afstand til det faktum, at jeg tager afsted i næste uge. Ja - Allerede næste fredag tager jeg afsted, og bare ved tanken om det går jeg i panik.
Misforstå mig ikke, jeg glæder mig til at se det store land 'over there', men tanken om ikke at se min familie og min bedste ven i 10 måneder, gør ondt.

Og når den konklusion er nået, tør jeg næsten ikke tænke på, hvordan det mon bliver, den dag jeg skal tilbage til Danmark, og sige farvel til mine amerikanske venner. Måske der kommer endnu en "farvel" post til den tid.

4 comments:

 1. Det er ikke farvel - det er et på gensyn :)

  ReplyDelete
 2. Det er selvfølgelig rigtigt :)

  ReplyDelete
 3. Jeg har heller ikke rigtigt forstået, at jeg faktisk ikke får mine venner og familie at se i 10 måneder. Det er stadig meget surrealistisk.
  Jeg er misundelig over, at du skal så tidligt af sted, men håber virkelig du får det fedeste år derovre! Håber også at flyveturen går som smurt! :)

  ReplyDelete
 4. Jeg må indrømme, at jeg ligenu er misundelig på, at du skal så sent afsted, de sidste dage er bare gået vildt hurtigt! :)
  I lige måde, det bliver forhåbenligt det bedste år i vores liv! :)

  ReplyDelete