8.05.2010

Sidste dag i Danmark

I morgen går turen til Kastrup Lufthavn, og det gik først op for mig i morges da min mor vækkede mig og sagde "I dag er sidste dag jeg kan vække dig langt op ad formiddagen".

Jeg glæder mig utroligt meget til at se familien i USA. Jeg bliver hentet af min værtsfar, Tony, i Tulsa lufthavn klokken cirka 22:00 (klokken 4.00 dansk tid), hvorefter vi kører til en koncert som min værtsmor, Lori, er med til at arrangere. Der kommer jeg til at møde hele familien, og sikkert også en masse af dem som skal gå på samme årgang som mig.

I dag skal gå med at pakke de sidste ting helt færdigt, spise frikadeller, brun sovs og kartofler og sige farvel til min mors side af familien samt en veninde.

Til sidst vil jeg bare sige til alle; jeg kommer til at savne jer, og i må absolut ikke glemme mig!

(jeg undskylder på forhånd stave- og grammatiske fejl, jeg kan på ingen måde koncentrere mig om at læse indlægget igennem i dag)

3 comments:

 1. Hej Nanna,

  jeg håber din flyvetur (og turen i det hele taget) har været rigtig god - og kun har føltes halvt så langt som den reelt er;o)
  Nyd dit år i USA - jeg glæder mig til at følge med her på din blog, nu da jeg også følger din mor´s blog;o)

  ReplyDelete
 2. Kan du have en rigtig god tur til det store land ;)
  Passe godt på dig selv.
  Nyd det i fulde drag, det er en oplevelse der aldrig kommer igen.

  Yt

  ReplyDelete
 3. Hej Nanna
  Jeg håber du har haft en rigtig god rejse til USA, nu ved jeg fra din mors blog, at du kom ud for lidt forsinkelser. Jeg ønsker for dig, at de næste mange dage bliver dejlige og oplevelsesrige.
  Kh. Bebiane (webstriks-ven til din mor)

  ReplyDelete