12.13.2010

Prøver/Tests.

Det er sidste uge inden jul, det der i danske folkeskoler betyder en rimeligt useriøs uge. Sådan forholder det sig dog ikke her hvor jeg bor. Denne uge er fyldt med prøver i fag jeg absolut ikke har lyst til at have prøver i!
I morgen står den på Algebra II prøven, en test jeg ikke er så optimistisk omkring (Faktisk burde jeg nok læse en smule på stoffet i skrivende stund), onsdag har jeg en fysik semester test, som jeg er lidt mere sikker på.

I går var det min mors fødselsdag, Lori tvang mig til at ringe hjem, ikke fordi jeg ikke ville, men fordi jeg har dårlig samvittighed over at bruge deres telefon til at ringe til Danmark, for at ønske min mor tillykke med fødselsdagen. Det var rigtigt godt at få snakket med både hende og min onkel igen. Egentlig var planen at bruge Skype, men ak, forbindelse vil bare ikke fungere til den slags.

Fredag har jeg officielt juleferie, dog smutter jeg til Louisiana allerede torsdag. Turen tager omkring 12 timer, hvilket er overvældende for mig, som kommer fra et land hvori det er muligt at køre fra den ene ende til den anden på den halve tid. I Louisiana skal jeg holde tidlig jul med Loris side af familien. Mandag morgen kører vi hjem igen.
Ellers står det meste af ferien i basketball'ens tegn. Vi har "scrimmage" (en slags træningskamp) nytårsaften, hvilket er knapt så fedt.

Jeg havde det troet det der med at blogge ville være en hel del lettere - men nej, der er bare ikke tid til det, så jeg undskylder meget manglen på indlæg for tiden. Jeg lover at jeg sender rigtigt mange tanker hjem til jer der læser med!
__________________________________________________
It's the last week of school before christmas break. A week I'm used not being serious at all. That's not how it works here. This week is going to be spend taking tests. Tests I have absolutely no interest in taking.
Tomorrow is my Algebra II test which i'm dreading to take. I'm not positive about it at all.
Wednesday is my physics test which I feel just a litte better about.

Yesterday was my mom's birthday so Lori made me call home, not because I didn't want to call my mom but because it's pretty expensive to call Denmark. Anyways it was really awesome to get to talk to my mom and uncle again. I hadn't expected it to be so hard to speak Danish, though.
Actually we planned to use Skype while I was here, but the connection sucks so I kinda gave up.

I'm officially on christmas break this Friday but I'm leaving Thurday to go to Louisiana. I'm spending the weekend with Lori's family to celebrate christmas. It's a 12 hour drive which seems insane for me, who comes from a country in which you can drive from one end to the other in about 7 hours.

Btw, I thought that blogging would've been a lot easier than it actually is. I really apologize for not updating it more often. I think a lot of you people back home!

1 comment:

  1. I'm so glad Lori made you call me ;) It was by far, the best gift I got that day!!!

    Pfewww I wish you lot's of luck with your tests!

    And last but not least, a happy xmas with your American family :) HUGS to you, I am proud of you :)

    ReplyDelete