12.02.2010

December

Jeg må indrømme det er en smule mærkeligt ikke at jeg ikke er hjemme denne måned. Det er den tid på året hvor jeg bruger mest tid sammen med min familie, og at tilbringe den tid i et andet land virker en smule trist.

Jeg glæder mig dog til at se den amerikanske måde at fejre jul på. Byen er pyntet op dvs. Grand er den eneste gade med pynt, men det nu meget hyggeligt alligevel. Juletræt (af plastic ;) ) er sat op i stuen med blinkende lys og gaverne er allerede placeret under det. Min familie har sendt brændte mandler, pebernødder og en julekalender hvilket også hjælper lidt på julestemningen.

Om det er fordi Thanksgiving knapt er ovre eller om det bare er fordi det ikke er helt det samme her, ved jeg ikke, men jeg er altså ikke helt i julestemning som normalt.I dag var jeg til Tonkawa's juleoptog. Det mindede ret meget om Lunderskovs optog bortset fra at det er skolens orkester der spiller og de har deres brandbiler, ambulancer og politibiler med.

Udover der er deres optog om aftenen, så det var rigtigt flot da juletræet blev tændt. Dog blev jeg overrasket da jeg så at det var røde, blå og grønne lys ikke "almindelige" lys som vi har i vores by.

Shania og Francesca syntes det var en fantastisk idé at tage et billede sammen med julemanden (som i øvrigt bor på Grøndland - ikke Nordpolen), så vi endte 5 mennesker på billedet.


Jeg har det stadig rigtigt godt her, og jeg elsker stadig Tonkawa. Jeg så taknemmlig at det har været så let at falde til!

Men som jeg skrev på Facebook den anden dag; Det er sådan set ikke Danmark jeg savner, det er menneskerne der gør Danmark til hvad det er, jeg savner.
___________________________________________

I must admit that it's a little weird not to be in Denmark during this month. This is the time of year I spend the most time wth my family and to spend this time in another country seems a little sad.

I do look forward to experiencing the American christmas, though. The town i decorated, which means Grand is the only street with decorations, but it's still really nice! The christmas tree is decorated and the presents are already under the tree (mom you should do that when I get home too!). My family has sent me Danish christmas cookies and other stuff which helps me to get in the christmas mood.

If it's because Thanksgiving is barely over or if it's just because christmas isn't exactly the same here, I don't know, but the atmosphere isn't quite right yet.

Today I was at Tonkawa's christmas parade. It was a lot like Lunderskov's (The town I live in in Denmark.) parade except they used the High School band and it's at night. I've never thought of it until today but it does make a lot more sense to light the tree when it's dark. I must admit I got a little surprised when I saw that the lights were colored and not just "white".

Shania and Francesca thought it was an amazing idea to take a picture with Santa (who btw lives in Greenland and not the North Pole). We ended up 5 people in Santa's little house to take a picture.

I still love it here and I'm so thankful that it's been so easy to settle down in Tonkawa.

1 comment:

  1. Du er også manglet her i julehyggen og sneen :)
    Fedt og farvefyldt optog :) Amerikanerne der bor nabo til mormor og morfar, har også fået deres kulørte og blinkende lys ud i deres indkørsel :) Meget forskelligt fra mormor og morfars hvide lys.

    WOW det er længe du skal gå og kigge på julegaverne ;)

    ReplyDelete