8.15.2010

Rodeo

Lørdag var jeg i Walmart for første gang nogensinde. Bailey og hendes venner tager til Walmart for at hænge ud - jeg ved ikke med mine danske venner, men jeg kunne altså ikke finde på at hænge ud i en butik, der minder om Bilka. Jeg tog med dertil for at købe skolematerialer, efter vi havde været det meste af Ponca rundt, for at finde tøj jeg kunne lide (jeg bliver aldrig tilhænger af amerikansk tøj), jeg endte med en skjorte og en t-shirt med the Beatles.

Lørdag aften tog vi til rodeo, også i Ponca. Jeg går ud fra at alle ved hvad rodeo er, men bare for at være på den sikre side; rodeo er et sted hvor cowboys hænger ud, og kigger på andre cowboys fange kalve og ride på tyre og heste. Det var ikke ligefrem underholdende, men dog ikke totalt kedeligt.

Mens vi var der, oplevede jeg min første amerikanske "thunderstorm", og jeg må indrømme de er meget federe her, end de er i Danmark (Dalton siger godt nok, at det kun er i Oklahoma de er sådan).

I dag var jeg i kirke med Lori og Bailey og derefter tog vi til et udvekslingsmøde i Derby, Kansas. Jeg fik endnu engang al den information Interstudies allerede har givet mig - dog var områderepræsentanten for Facebook og ikke imod. Der var udvekslingsstudenterne fra Tonkawa, en fra Pakistan og en fra Taiwan til mødet.

1 comment:

  1. Så lærte jeg noget nyt. Jeg troede Walmart var mere som Storcentret... et sted med mange butikker :)
    Sjovt... vi havde tordenvejr her i går aftes. Ikke særlig slemt dog. Men det er jo typisk for os :)

    ReplyDelete